image studio GéWé

Over deze site
Deze website is ontworpen voor gebruik met Microsoft Internet Explorer of andere moderne browsers. Gebruik voor het beste resultaat een schermresolutie van 1024 x 765 pixels. Enkele grafische effecten en sommige frames op deze site zijn echter alleen met nieuwste (updated) browser versies te bekijken.

Disclaimer
image studio GéWé is op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige schade voortvloeiende uit foute informatie op en/of het gebruik van de website. Aan de informatie op deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
De uitingen van derden op openbare gedeelten van de website vertolken niet noodzakelijkerwijs de mening van image studio GéWé. image studio GéWé is daarvoor niet aansprakelijk. image studio GéWé behoudt zich het recht voor uitingen van derden niet te plaatsen, in te korten en/of te verwijderen van de website.

Copyrights
Informatie en/of beeldmateriaal en/of scripts en broncode op deze website mag niet worden overgenomen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van image studio GéWé.

Realisatie
De website "www.gewe.nl" is gerealiseerd door image studio GéWé, in opdracht van image studio GéWé.

 

© 1999-2007
GéWé